Ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αίγινας κ. Γιάννης Πούντος για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών.


Στις 13:00 σήμερα το μεσημέρι, αναρτήθηκαν οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο Γενικό Λύκειο Αίγινας και βέβαια τα αντίστοιχα αποτελέσματα στο ΕΠΑΛ. Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αίγινας κύριος Γιάννης Πούντος: "Όσο αφορά το σχολείο μας έχω να πω ότι τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες δηλαδή, ακολουθούν την γενική συμπεριφορά. Δηλαδή υπάρχουν μαθήματα όπως η ιστορία, οι αρχές οικονομικής θεωρίας, τα λατινικά, τα αρχαία, που τα παιδιά έχουν βαθμολογίες εμφανώς καλύτερες από πέρυσι και υπάρχουν μαθήματα όπως τα μαθηματικά, η φυσική και η χημεία, με βαθμολογίες λίγο χαμηλότερες από πέρυσι. Περιμένουμε βέβαια μία αντίστοιχη συμπεριφορά των βάσεων με τα μαθήματα. Δηλαδή περιμένουμε μία άνοδο των βάσεων στις ανθρωπιστικές σπουδές, μία πτώση των βάσεων, αυτή είναι βέβαια μία πρώτη εκτίμηση, στις θετικές σπουδές και μία ελαφριά πτώση των βάσεων όσο αφορά τις σχολές του οικονομικού και πληροφορικού κύκλου", είπε ο κύριος Πούντος, αποτυπώνοντας την φετινή κατάσταση. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Γιάννη Πούντο.






Επίσης, αναφέρθηκε στην "μάχη του μηχανογραφικού", που ξεκινά από την Δευτέρα και θα διαρκέσει έως τις 16 Ιουλίου. Επέστησε τη προσοχή στους υποψηφίους, να συμπληρώσουν σωστά το μηχανογραφικό, επισημαίνοντας ότι οι μαθητές του ΓΕΛ Αίγινας γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, ενώ συμπλήρωσε ότι όλο αυτό το διάστημα στο Λύκειο θα υπάρχει μία ομάδα καθηγητών για να βοηθήσει τους υποψηφίους σε ότι συμβουλή χρειαστούν, τόσο για τις σχολές, όσο και για την σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Τέλος, συνεχάρη τους υποψηφίους του Γενικού Λυκείου Αίγινας, που ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους, ανεξάρτητα από την βαθμολογία. "Η ζωή είναι μπροστά, κοιτάμε ψηλά και πάμε για νέα πράγματα να κατακτήσουμε", είπε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png