Μία λαμπερή χριστουγεννιάτικη γιορτή, από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και ΔΒΜ Παυλινέρη Στέλλα!


Μία λαμπερή χριστουγεννιάτικη γιορτή, πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και ΔΒΜ Παυλινέρη Στέλλα στην αίθουσα του κινηματογράφου "Τιτίνα". Οι μαθητές του κέντρου παρουσίασαν ένα θεατρικό στα γαλλικά, που έγραψαν τα ίδια: "Η μικρή Μαντλίν", τραγούδησαν αγγλικά και γαλλικά τραγούδια, απόλαυσαν κεράσματα από πολύχρωμα εκλέρ και πεντανόστιμους κουραμπιέδες.

Οι παρουσιάσεις των μαθητών ήταν αποσπάσματα από τα βραβευμένα ντοκιμαντέρ Earth και Ocean της Disneynature καθώς και το ντοκιμαντέρ "Ode to Lesvos" που γυρίστηκε προς τιμήν των Ελλήνων που βοήθησαν τους πρόσφυγες στη Λέσβο και προτάθηκαν για Νόμπελ Ειρήνης.

Την γιορτή συντόνησε η κυρία Στέλλα Παυλινέρη, που μαζί με τους εκπαιδευτικούς του Κέντρου ευχήθηκαν για τις γιορτές. Στο τέλος μοιράστηκαν 200 αληθινά Αλεξανδρινά, φυτό των χριστουγέννων που συμβολίζει το αστέρι της Βηθλεέμ σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png