Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΕΠΑΛ Αίγινας για την νέα σχολική χρονιά. Συνάντηση Γιάννη Ζορμπά με τον διευθυντή του σχολείου.


Δημοσιεύθηκε σήμερα η ανακοίνωση που αφορά στην έναρξη των εγγραφών για την νέα σχολική χρονιά 2019-2020 στο ΕΠΑΛ Αίγινας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/index.html/ μέχρι τις 17 Ιουνίου. ενώ το σχολείο θα προσφέρει υποστήριξη κατά τις εργάσιμες ημέρες καθημερινά 8.30 με 14.00 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου υποστήριξη από 13.00 έως 14.00 λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων. Η δεύτερη φάση των εγγραφών έχει οριστεί από 25 έως 28 Ιουνίου  και αφορά μεταξεταστέους κτλ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Τέλος, το ΕΠΑΛ επισκέφθηκε ο νέος δήμαρχος Αίγινας κύριος Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ευχήθηκε για την επιτυχία των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις και συνομίλησε με τον διευθυντή του σχολείου. Σε επικοινωνία με το ραδιόφωνο του Aegina Portal, ο κύριος Γιάννης Ζορμπάς σημείωσε ότι με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών, είναι μια καλή στιγμή ώστε να παρουσιαστούν οι σημαντικές δυνατότητες φοίτησης και εκπαίδευσης που προσφέρει το ΕΠΑΛ Αίγινας προς τους νέου του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png