Ανακοινώθηκαν στο Γενικό Λύκειο Αίγινας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ο κ. Γιάννης Πούντος για την εικόνα των αποτελεσμάτων.


Όπως σε όλα τα λύκεια της χώρας, έτσι και στο Γενικό Λύκειο Αίγινας, ανακοινώθηκαν λίγο μετά τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι, τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ο διευθυντής του ΓΕΛ Αίγινας κύριος Γιάννης Πούντος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal είπε ότι: "Είναι μία σημαντική ημέρα για εμάς, ιδιαίτερα τα τα παιδιά βέβαια, που έδωσαν εξετάσεις. Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές και της μαθήτριες του σχολείου μας, αλλά και όλους τους μαθητές που έδωσαν εξετάσεις και άντεξαν σε αυτό τον παρατεταμένο, εξοντωτικό "Γολγοθά" των πανελλαδικών εξετάσεων. Για εμάς, αλλά και για τα παιδιά, από σήμερα μέχρι τις 15 Ιουλίου ξεκινά ένας εξίσου σημαντικός αγώνας, αυτός της σωστής συμπλήρωσης του μηχανογραφικού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή του ΓΕΛ Αίγινας κ. Γιάννη Πούντο.



Θα είμαστε δίπλα στα παιδιά, θα είμαστε κάθε μέρα στο σχολείο για να τα βοηθήσουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους, έτσι ώστε να συμπληρώσουν σωστά το μηχανογραφικό και να λύσουμε ότι πρακτικό πρόβλημα ανακύψει σχετικά με αυτό".

Αναφορικά με τη πρώτη εικόνα που προκύπτει από τα σημερινά αποτελέσματα ο κύριος Γιάννης Πούντος είπε: "Όσο αφορά αυτά καθεαυτά τα αποτελέσματα, είναι λίγο παρακινδυνευμένο να βγάλουμε συμπεράσματα σήμερα, διότι δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η διακύμανση των βάσεων. Εντελώς συνοπτικά σας λέω, ότι το ποιες θα είναι οι βάσεις, αυτό εξαρτάται από δύο βασικά θέματα: πρώτον από τους βαθμούς που γράφουν τα παιδιά και δεύτερον από την προσφορά και τη ζήτηση, την οποία κανένας δεν μπορεί να την γνωρίζει εκ των προτέρων. Ελπίζουμε, πιστεύουμε, ευχόμαστε, είμαστε σίγουροι, ότι για μία ακόμη φορά το σχολείο μας θα βρεθεί στα πολύ υψηλά επίπεδα επιτυχίας των τελευταίων χρόνων, κάτι τέτοιο μας δείχνουν οι βαθμοί των παιδιών που έχουμε δει".

Με την ευκαιρία της σημερινής ενημέρωσης, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές, ο κύριος Γιάννης Πούντος μίλησε για το Θερινό Σχολείο Φυσικής (ένα εκπαιδευτικό θεσμό πια για το Γενικό Λύκειο Αίγινας), που θα πραγματοποιηθεί και φέτος σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και τον "Δημόκριτο" και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει αστροπαρατηρήσεις με τηλεσκόπιο, το οποίο μάλιστα αν εξασφαλιστούν οι άδειες που απαιτούνται θα τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του ναού της Αφαίας, καθώς εκεί υπάρχει μικρότερη φωτορρύπανση.

Το θερινό σχολείο προγραμματίζεται από 27-30 Αυγούστου και οι μαθητές που επιθυμούν μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή καθημερινά μέχρι τις 15 Ιουλίου ή στη συνέχεια κάθε Τρίτη στο ΓΕΛ. Επίσης, προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο μία διημερίδα για την ρομποτική, η οποία αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png