Ευχαριστήρια επιστολή από το Α2 τμήμα του 1ου Γυμνασίου Αίγινας.

Το Α2 του 1ου Γυμνασίου Αίγινας μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτριά μας στα πλαίσια του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας επισκεφθήκαμε το Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας. Εκεί μας υποδέχθηκε η κα Χατζίνα Κωνσταντίνα η οποία μας ξενάγησε στα ιστορικά και λαογραφικά εκθέματα του Μουσείου τα οποία μας μετέφεραν σε μια άλλη εποχή.

Με την αμεσότητα της παρουσίασής της , μας έκανε να αισθανθούμε και να καταλάβουμε πώς κυλούσε η μέρα για τους ντόπιους κατοίκους του περασμένου αιώνα και γενικά μας μετέδωσε πόσο σημαντική για τη διατήρηση της πολιτιστικής και πνευματικής μας κληρονομιάς, για τη γνώση της τοπικής μας ιστορίας και των παραδόσεών μας είναι η ύπαρξη αυτού του Μουσείου.

Για όλα τα παραπάνω κι ακόμα για την ευγένεια, τη ζεστή και φιλόξενη διάθεση με την οποία μας υποδέχθηκε η κα Χατζίνα Κωνσταντίνα και για το χρόνο που μας αφιέρωσε για την ξενάγηση θέλουμε να την ευχαριστήσουμε θερμά.

Το Α2 τμήμα του 1ου Γυμνασίου Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png