Ψηφιακό σχολείο και νέες υπηρεσίες από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης KOSMOS - Μάγδα Μαρίνη για την νέα σχολική χρονιά.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στις 14 Σεπτεμβρίου, η διευθύντρια σπουδών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης KOSMOS κυρία Μάγδα Μαρίνη, θέλησε να ενημερώσει τους γονείς ότι στο κέντρο έχουν ληφθεί όλα τα υγεινομικά μέτρα που ορίζει ο νόμος προκειμένου τα παιδιά να παραμείνουν ασφαλή.

Επίσης, το ψηφιακό σχολείο του κέντρου βρίσκεται σε λειτουργία και αν χρειαστεί θα προσφέρει τις υπηρεσίες του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Για το σκοπό αυτό το κέντρο παρέχει σε όλους τους μικρούς μαθητές ένα tablet 10". "Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του κάθε γονιού ώστε να έχει πρόσβαση στην ψηφιακή εκπαίδευση το παιδί του, φέτος δίνουμε δώρο ένα tablet 10" σε όλους τους μικρούς μας μαθητές για να μην είναι κανένα παιδί αποκλεισμένο" είπε η κ. Μαρίνη.
 
Επίσης, η στήριξη των γονέων είναι μία από τις προτεραιότητες του κέντρου, που θα συνεχίσει και φέτος την επιτυχημένη πορεία της Σχολής Γονέων. "Η μόρφωση των παιδιών μας δεν σταματά ποτέ, ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Γι' αυτό προχωράμε δυναμικά, οργανωμένα, με υπευθυνότητα και με αισιοδοξία" υπογράμμισε η κ. Μάγδα Μαρίνη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png