Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο βραβείο, απέσπασε το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα", στα ELT Excellence Awards 2020.


Η νέα εκπαιδευτική χρονιά για το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα", ξεκίνησε με την παραλαβή δύο σημαντικών διακρίσεων, γεγονός που δημιουργεί ιδιαίτερα θετική ατμόσφαιρα και επιβραβεύει τις συστηματικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες της κ. Στέλλας Παυλινέρη. Το φροντιστήριο διακρίθηκε στους τελικούς των "ELT Excellence Awards 2020", όπου συμμετείχαν, επίσης, άλλοι είκοσι υποψήφιοι. Οι διακρίσεις αυτές βραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην διδασκαλία της ξένης γλώσσας σε Ελλάδα και Κύπρο. Διακρίθηκαν κορυφαίοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί απ' όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Λαμία, Καλαμάτα, Κοζάνη, Καρδίτσα, Λάρισα, Νάξο και την Αίγινα.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία "Teaching for raising awareness for social issues" για την θεματική διδασκαλία στο κέντρο περιβαλλοντολογικών και ανθρωπιστικών ζητημάτων όπως της ενότητας: "17 goals for sustainable development of the United Nations" στο TED ( TEDed Student Talks) που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αίγινα.

Το δευτερο βραβείο ήταν χάλκινο για την κατηγορία "Creativity in Language Learning". Αφορούσε στην δράση που πραγματοποίησε το κέντρο στον Πύργου του Μαρκέλλου, στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας με ένα μύθο γραμμένο, μεταφρασμένο και δραματοποιημένο από τους ίδιους τους μαθητές, με ρούχα που επίσης είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι.

Η κ. Παυλινέρη αναφέρθηκε στην επιστροφή των μαθητών και στις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλει το φροντιστήριο, προκειμένου να τηρούνται τα υγειονομιά πρωτόκολα που ορίζει ο νόμος: υποχρεωτική χρήση μάσκας, αντισηπτικά, αποστάσεις, φυσικός αερισμός, ανοιχτά παράθυρα, σχολαστικός καθαρισμός των επιφανειών, συνεχής ενημέρωση των παιδιών.

"Περιμένουμε τους μαθητές μας με μεγάλη λαχτάρα, για να τους "αγκαλιάσουμε" με τη θετική μας στάση, τις δράσεις μας και τις ασφαλείς εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες" είπε η κ. Παυλινέρη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png