ΔΙΕΚ Αίγινας. Ανακοίνωση για την κατάθεση δικαιολογητικών εγγραφής των υποψηφίων.

ΔΙΕΚ Αίγινας. Ανακοίνωση.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων για τα Δημόσια ΙΕΚ. Μπορείτε να τα δείτε στην πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων https://diek.it.minedu.gov.gr/

Καλούνται οι επιτυχόντες/-ούσες υποψήφιοι/-ες να προσέλθουν απαραιτήτως από Δευτέρα, 19/09/2022, έως την Πέμπτη 22/09/2022, και ώρες 12.00 -18.00 για να υποβάλουν αίτηση εγγραφής.

Το έντυπο της αίτησης μπορείτε είτε να το παραλάβετε από το ΙΕΚ κατά την εγγραφή σας, είτε (για να εξοικονομήσετε χρόνο) να το τυπώσετε και να το συμπληρώσετε από εδώ:

Δικαιολογητικά εγγραφής:

α. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
β. Φωτοαντίγραφο Τίτλου Σπουδών εγγραφής (Απολυτήριο Λυκείου, Απολυτήριο ΕΠΑΛ κτλ).
γ. Βεβαίωση ΑΜΚΑ.
δ. Αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων (κοινωνικά κριτήρια).

Τα φωτοαντίγραφα πρωτοτύπων από δημόσιες υπηρεσίες δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα.

Οι υποψήφιοι/-ες υποχρεούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους αυτοπροσώπως.

Προσοχή: Οι επιτυχόντες/-ούσες υποψήφιοι των ΔΙΕΚ που δεν έχουν επιτύχει στην ειδικότητα της 1ης προτίμησής τους, έχουν δικαίωμα κατά την εγγραφή τους να αιτηθούν βελτίωση, ώστε να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους σε τμήμα υψηλότερης προτίμησης κατά την επιλογή επιλαχόντων/-ουσών βάσει μορίων (Β’ Φάση).
Η τήρηση της παραπάνω προθεσμίας εγγραφής είναι κρίσιμη. Όσοι/όσες επιτυχόντες/-ούσες υποψήφιοι/-ες δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής. Οι κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν θα καλυφθούν από την επιλογή επιλαχόντων/-ουσών βάσει μορίων που θα ακολουθήσει (Β’ Φάση).

Προσοχή: Επιτυχόντες/-ούσες του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου οι οποίοι/-ες έχουν εγγραφεί στην ειδικότητα που επέτυχαν και επιθυμούν την διαγραφή τους για να εγγραφούν και να φοιτήσουν σε άλλη ειδικότητα που επιλέχθηκαν με την τρέχουσα διαδικασία , πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση/αίτηση διαγραφής στο ΔΙΕΚ που είχαν αρχικά εγγραφεί (έντυπη ή ηλεκτρονική μέσω gov.gr εδώ) εντός της ίδιας προθεσμίας (έως την Πέμπτη, 22/09/2022).

Η διευθύντρια του ΔΙΕΚ Αίγινας
Ιωάννα Ντότσικα


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png