“Ημέρα του ΕΠΑΛ Αίγινας 2023”. Σχολείο ανοιχτό για μαθητές, γονείς και κοινό. Παρουσίαση έργων και τελετή αποφοίτησης.

20230515_122948-epal-00.jpg

Η σημερινή ημέρα είναι μία ημέρα διαφορετική για τους μαθητές και τους καθηγητές του ΕΠΑΛ Αίγινας, μια μέρα γιορτής και ολοκλήρωσης ενός εκπαιδευτικού κύκλου. “Ημέρα του ΕΠΑΛ Αίγινας 2023, είναι ο γενικός τίτλος των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σήμερα.


Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου,  της Α’ Λυκείου και ενήλικες που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο 1o ΕΠΑΛ Αίγινας, αλλά και το κοινό που ενδιαφέρεται, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους καθηγητές, το σχολείο, τα εργαστήρια και τα έργα των μαθητών και να λύσουν τυχόν απορίες τους για το ΕΠΑΛ.

Για τον λόγο αυτό το σχολείο έμεινε ανοιχτό από τις 11:00 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι για μαθητές, γονείς και κοινό. Στις 8 το βράδυ θα γίνει η παρουσίαση των έργων των τομέων και η τελετή αποφοίτησης.

Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αίγινας κ. Χρήστος Λίτος μιλώντας στο Aegina Portal είπε:

"Σήμερα πραγματοποιήσαμε μία δράση την οποία τι λέμε “Ημέρα του ΕΠΑΛ Αίγινας 2023” Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί 11:00 με 1:00 τα έργα των παιδιών, των τομέων και της πρώτης λυκείου ήταν διαθέσιμα στο προαύλιο του σχολείου μας, για να έρθουν να τα δουν όποιος επιθυμεί, είτε ενήλικας, είτε μαθητές του γυμνασίου.

Ήρθανε τα παιδιά από το 1ο Γυμνάσιο συγκεκριμένα και ευχαριστούμε πολύ και παρακολούθησαν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του τομέα ηλεκτρολογίας, παρακολούθησαν τα σχέδια, αλλά και μακέτες που φτιάξαν τα παιδιά του τομέα υγείας, παρακολούθησαν τις ιστοσελίδες, αλλά και κάποια βίντεο σχετικά με τους μικροελεγκτές που κάναμε στον τομέα πληροφορικής, παρακολούθησαν έργα που έκανε ο τομέας μηχανολογίας όπως πινγκ - πονγκ κάποιοι κάδοι και άλλα και μετά στον τομέα υγείας παρακολούθησαν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ΚΑΡΠΑ, μετρήσαμε το βάρος τους, κάναμε διάφορες μετρήσεις και τους εξηγήσαμε και για τα κόκκαλα του ανθρώπου κάποιες κάποιες καταστάσεις.

Επίσης τα παιδιά είδαν τις κατασκευές που έκανε η πρώτη λυκείου, κατά τη διάρκεια του project, της ζώνης δημιουργικών κατασκευών και άλλα.

Η δράση μας δεν σταματάει εδώ, το βράδυ σάς προσκαλούμε στην εκδήλωση η οποία η οποία συνεχίζεται το βράδυ 8:00 μμ. έχει να κάνει τόσο με την παρουσίαση των έργων των τομέων και του ΕΠΑΛ, όσο κυρίως, με την αποφοίτηση των μαθητών της τρίτης λυκείου από το σχολείο μας, οπότε είστε όλοι προσκεκλημένοι!".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png