Με τους υποψηφίους του 1ου ΕΠΑΛ ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Αίγινα. Αύριο ξεκινά το ΓΕΛ. Πόσοι υποψήφιοι συμμετέχουν στην Αίγινα.

epal-aeginas-00.JPG

Με τους υποψηφίους του 1ου ΕΠΑΛ και το μάθημα των Νέων Ελληνικών, ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 στην Αίγινα. Στις εξετάσεις του 1ου ΕΠΑΛ Αίγινας συμμετέχουν φέτος 13 υποψήφιοι. Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον διευθυντή κ. Χρήστο Λίτο, ο οποίος είπε ότι η πρώτη ημέρα των εξετάσεων στο ΕΠΑΛ της Αίγινας κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σημειώνεται, ότι το Σάββατο, 3 Ιουνίου, είναι η δεύτερη ημέρα εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, κατά την οποία θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα).

Αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου, με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία (Γενικής Παιδείας), ξεκινά το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και για τους μαθητές ΓΕΛ Αίγινας. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξετάσεις των μαθημάτων Προσανατολισμού, από τις 6 έως τις 12 Ιουνίου. Στο ΓΕΛ Αίγινας, στις εξετάσεις, συνολικά, θα λάβουν μέρος 95 υποψήφιοι εκ των οποίων οι τέσσερις είναι από το Αγκίστρι.

Επτά, επίσης, υποψήφιοι ανήκουν σε περιπτώσεις που εξετάζονται σε άλλα εξεταστικά κέντρα της Αττικής. Σε επικοινωνία με τον διευθυντή του ΓΕ.Λ. Αίγινας κ. Γιώργο Γκαρή, είπε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ότι όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των εξετάσεων. Ο κ. Γκαρής ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png