Ξεκίνησαν στην Αίγινα τα Θερινά Σχολεία Φυσικής 2023.

20230627_133639-01-00.jpeg

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 το Θερινό Σχολείο Φυσικής. που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, τον Δήμο Αίγινας και το Γενικό Λύκειο Αίγινας. Κατά τη διάρκεια του θερινού σχολείου θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Γενικού Λυκείου Αίγινας διαλέξεις, πειράματα, παρουσιάσεις και εργαστήρια φυσικών επιστημών από ακαδημαϊκούς και επιστήμονες σημαντικών ιδρυμάτων της χώρας. 


Από 26 μέχρι 28 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το σχολείο για μαθητές Γυμνασίου ενώ από 28 μέχρι 30 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το σχολείο για μαθητές Λυκείου. Η συμμετοχή για τους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Αίγινας είναι δωρεάν. Οι μαθητές λυκείου που ενδιαφέρονται έχουν ακόμη το χρονικό περιθώριο να καταθέσουν αίτηση, επικοινωνώντας στο Γενικό Λύκειο Αίγινας, καθημερινά στο τηλέφωνο 2297022366.

Σήμερα στο Aegina Portal μίλησαν ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Γκαρής και οι κύριοι Ιωάννης Λάτσιος, καθηγητής φυσικής και Χρήστος Γεωργόπουλος, φυσικός και υπεύθυνος του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών Αγίων Αναργύρων.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα του θερινού σχολείου εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png