Ο διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου Αίγινας κ. Χρήστος Λίτος, για τις βαθμολογίες στις Πανελλαδικές 2023.

20230629_140852-epal-00-apotelesmata.jpg

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου Αίγινας κ. Χρήστος Λίτος, μίλησε στο Aegina Portal: 



Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αίγινας κ. Χρήστος Λίτος δήλωσε τα ακόλουθα: “Είμαστε άλλη μία χρονιά εδώ στο ΕΠΑΛ Αίγινας, για να μιλήσουμε για τα αποτελέσματα Πανελλαδικών. Στη φετινή χρονιά, οι υποψήφιοι του ΕΠΑΛ Αίγινας ήτανε 10, όσοι προσήλθαν στις εξετάσεις, οπότε ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι ήθελαν να περάσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα αποτελέσματα κρίνονται ικανοποιητικά, αναμενόμενα, γιατί οι μισοί από αυτούς έχουν ελπίδες να περάσουν σε κάποια σχολή, ανάλογα με την επιθυμία τους, ανάλογα βέβαια και με τις βάσεις.

Εδώ θέλω να τονίσω άλλη μία φορά ότι το επαγγελματικό λύκειο τονίζει περισσότερο τις επαγγελματικές δεξιότητες των μαθητών, δηλαδή από τους 10 μαθητές που συζητάμε, οι υπόλοιποι πέντε ήδη εργάζονται σε κάποιο σχετικό με τον τομέα της αντικείμενο.

Ωστόσο να πω ότι τα παιδιά πήγανε καλά. Θα χρειαστεί μία προσοχή σε αυτούς οι οποίοι έγραψαν καλά να δηλώσουμε, ίσως, το μηχανογραφικό και να πω καλή τύχη και καλό καλοκαίρι σε όλους τους υποψηφίους, καλή πρόοδο στους υποψηφίους όλων των ηλικιών της Αίγινας και καλή ξεκούραση.

Εδώ θα ήθελα να πω ότι για μας είναι μία ιδιαίτερη στιγμή, γιατί μόλις αποχαιρετήσαμε δύο συναδέλφους οι οποίοι συνταξιοδοτούνται, το φυσικό μας τον κύριο Γιαννακόπουλο και την κυρία Κόρπη, να τους ευχηθούμε καλή ξεκούραση, ήταν χρόνια στο σχολείο και να τους ευχηθούμε καλή συνταξιοδότηση και επίσης με μόλις αποχαιρετήσαμε και συναδέλφους μας τους αναπληρωτές, οι οποίοι μετακομίζουν και είναι και αυτή μία κατάσταση ενδιάμεση.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν και καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά!”.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png