Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα. Γιορτή έναρξης της σχολικής χρονιάς, με απονομή διπλωμάτων και προβολή ταινίας στον κινηματογράφο "Άνεσις".

20230907_203751-pavlineri.jpg

Η ετήσια γιορτή έναρξης της σχολικής χρονιάς, που διοργανώνει κάθε χρόνο, στις αρχές Σεπτεμβρίου, το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης Παυλινέρη Στέλλα", πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο θερινό κινηματογράφο "Άνεσις". Κατά τη διάρκεια της εκδήλωση βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες μαθητές και έγινε η απονομή διπλωμάτων Lower και Proficiency Αγγλικών και A1, A2, B2, C2 Γαλλικών. 


Η κυρία Στέλλα Παυλινέρη είπε: "Aισθάνομαι υπερήφανη για τον κλάδο της, το κλάδο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών. "Η εξέλιξη και η συνεργασία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο είναι τεράστια. Είμαστε μέλη μεγάλων εκπαιδευτικών οργανισμών που κοινό στόχο έχουν την ποιοτική διδασκαλία της ξένης γλώσσας, Quality in Education in Teaching English. Ήταν τιμή μας όταν ζητήθηκε από το σχολείο μας να συμμετέχει 2 χρόνια πριν στην έρευνα για την ολοκλήρωση και συγγραφή των βιβλίων που χρησιμοποιούμε σήμερα.

Η διδασκαλία και η επαφή με τόσα παιδιά, διαφορετικής ηλικίας, διαφορετικού επιπέδου στην γλώσσα, διαφορετικές μαθησιακές, επιτρέψτε μου να μην πω δυσκολίες, αλλά ιδιαιτερότητες, μας έχει δώσει την δύναμη και την εμπειρία να βοηθάμε κάθε μαθητή μας με το δικό μας  τρόπο, να μάθει και να εξελιχθεί, Προσφάτως τα μέλη συναντηθήκαμε, English teachers, authors και σπουδαίοι Teacher Trainers από όλη την Ευρώπη και δώσαμε την μεγάλη υπόσχεση..." Let's make a difference in our students' life" ανήκουμε στους ρομαντικούς του χώρου που πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο. Εγώ σήμερα γιορτάζω αυτό! Όχι απλά την επιτυχία των μαθητών μου σε τόσα πολλά και απαιτητικά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, αλλά τον τρόπο με τον οποίο φτάσαμε σε αυτά.

Οι αποψινοί επιτυχόντες ανήκουν στην γενιά των μαθητών μας που ταξίδεψε περισσότερο, ζωγράφισε, έκανε έρευνα, parties, debates, παρουσίασαν τις πρώτες ομιλίες TED  student Talks του νησιού, μαγείρεψαν, χόρεψαν έμαθαν.

Στο κοινό βρίσκονται οι γονείς κάποιων μαθητών μας που αρίστευσαν και απόψε βραβεύουμε, με χαρά τους καλώ να μοιραστούν την εμπειρία τους ως γονείς που εμπιστεύτηκαν το κέντρο μας! Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς.

Η περίοδος των εγγράφων επέδειξε ακόμη μία χρονιά ότι χαίρω μεγάλης εκτίμησης και εμπιστοσύνης πολλών κατοίκων του νησιού, των γονιών των μαθητών μου!Αυτό από μόνο είναι μεγάλη ευθύνη και με γεμίζει ενέργεια και δύναμη να γίνω ακόμα καλύτερη για την νέα σχολική χρονιά!".

Ακολούθησε η προβολή της ταινίας "Η Παναγία των Παρισίων" και οι μαθητές παρέλαβαν τα δώρα τους και τις νέες τους σάκες.  Περισσότερα για τους επιτυχόντες στην ιστοσελίδα του κέντρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png