Αγιασμός και ευχές για τη νέα σχολική χρονιά. Σε δύο σχολεία της Αίγινας δεν χτύπησε το κουδούνι, λόγω των ζημιών από την θεομηνία.

20230911_100452.jpg

Επιστροφή στα σχολεία για τους μαθητές της Αίγινας σήμερα το πρωί, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή του αγιασμού, για τη νέα σχολική χρονιά. Τα προαύλια γέμισαν και πάλι με τις χαρούμενες φωνές των μικρών μαθητών. Το Aegina Portal παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Αίγινας, που τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπός πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ωστόσο σε δύο από τα σχολεία του νησιού, το 1ο Γυμνάσιο Αίγινας και το ΕΠΑΛ η τελετή του αγιασμού δεν έγινε. Τα σχολεία παρέμειναν κλειστά, λόγω των ζημιών που υπέστησαν από την θεομηνία. Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο, με πιο τρόπο θα ξεκινήσει για τους μαθητές των δύο αυτών σχολείων η νέα σχολική χρονιά και πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να επιστρέψουν στις τάξεις τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png