Βράβευση των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό "Kapodistrias Project" και εργαστήρια για παιδιά, από το "The Brilliant School".

kapodistrias-project.jpg

Με μία προσεγμένη δράση το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, ολοκληρώθηκε το "Kapodistrias Project" από το "The Brilliant School".


Βραβεύθηκαν όσοι συμμετείχαν στο "Kapodistrias Project" και πραγματοποιήθηκαν: εργαστήρια κεραμικής, ζωγραφικής, γκράφιτι, κοπανελιού, πλεξίματος και κατασκευής κοσμημάτων.

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των παιδιών που συμμετείχαν στο "Kαποδίστριας Project". Μ' αυτή την εκδήλωση ολοκλήρωσε η τριλογία που αφιέρωσε στον Καποδίστρια το "The Brilliant School".

Ο διαγωνισμός, που ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 10 Μαρτίου, είχε ως θέμα τη ζωή και το έργο του Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια. Σ' αυτόν συμμετείχαν παιδιά όλων των ηλικιών.

Ακολούθησε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου στην πόλη της Αίγινας με θέμα: "Ελάτε να βρούμε τα γεώμηλα της Αίγινας".

Σήμερα, παραμονή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, έγινε η εκδήλωση της απονομής των επαίνων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και τα βραβεία σε όσους κέρδισαν στο διαγωνισμό.

Η κ. Σταυρούλα Σωρρού ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και όσους συμμετείχαν στα εργαστήρια, τα οποία παρακολούθησαν τα παιδιά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png