Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Ευχαριστήρια επιστολή, στο πλαίσιο της ημερήσιας μετακίνησης του 5ου ΓΕΛ Κορυδαλλού στην Αίγινα.

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Ανακοίνωση.

Την Παρασκευή 19-04-2024 πραγματοποιήθηκε ημερήσια μετακίνηση του 5ου ΓΕΛ Κορυδαλλού στην Αίγινα. Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών, εκδόθηκε απαγορευτικό απόπλου προς τον Πειραιά, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επιστροφή των μαθητών/τριών.

Σε άμεση συνεργασία με το Δήμαρχο Αίγινας, κ. Ιωάννη Ζορμπά, εξασφαλίστηκε κατάλυμα για τους/τις μαθητές/τριες του 5ου ΓΕ.Λ. Κορυδαλλού και πλήρης στήριξή τους.

Τελικά το πλοίο αναχώρησε με έκτακτο βραδινό δρομολόγιο και οι μαθητές/τριες επέστρεψαν με ασφάλεια στα σπίτια τους. Συγχαίρουμε τον Διευθυντή του 5ου ΓΕΛ Κορυδαλλού, κ. Στεφανή Δημήτριο καθώς επίσης και του/τις συνοδούς εκπαιδευτικούς κ. Σακελλαρίου Μ., κ. Ανδριτσάκη Γ., κα Βερναδάκη Α., κα Καλαφάτη Α., κα Μάζαρη Α., κα Μακρή Β., κα Γαρμπή Ρ., κα Αγακίδου Σ., κα Θεοδωροπούλου Β., κα Κουτσού Ο. και κα Συμεωνάκη Σ., για την υπεύθυνη στάση τους και το χρόνο που αφιέρωσαν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png