Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων, που θα λειτουργήσει από τη νέα σχολική χρονιά στο ΕΠΑΛ Αίγινας.

epal-aeginas-eggrafes.jpg

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΕΠΑΛ Αίγινας, από τη νέα σχολική χρονιά θα λειτουργήσει ο Τομέας Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Επίσης, το ΕΠΑΛ Αίγινας ανακοίνωσε σήμερα, ότι οι εγγραφές και η ανανέωση εγγραφών θα διαρκέσει από τις  27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και τις 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59.

Η ανακοίνωση του ΕΠΑΛ Αίγινας για την λειτουργία του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων:

Σας ενημερώνουμε ότι από φέτος θα λειτουργεί στο ΕΠΑΛ Αίγινας Τομέας Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν για εγγραφές στο σχολείο μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Γίνονται δεκτοί απόφοιτοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ για εγγραφή στη Β΄ Τάξη του Τομέα καθώς και μαθητές που ολοκλήρωσαν την Α΄ Λυκείου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ. Επίσης οι μαθητές που θα εγγραφούν στην Α΄ Τάξη του ΕΠΑΛ, την επόμενη σχολική χρονιά μπορούν να επιλέξουν τον τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες στο ΕΠΑΛ. Τηλ: 22970 27519

Η ανακοίνωση του ΕΠΑΛ Αίγινας για την έναρξη των εγγραφών, ανανέωσης εγγραφών και μεταγραφών:

Από τις 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και τις 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png