Ο διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου Αίγινας κ. Χρήστος Λίτος, για τις βαθμολογίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024.

20240628_150228.jpg
Αναρτημένες είναι Επαγγελματικό Λύκειο Αίγινας, από τη 1 το μεσημέρι, οι βαθμολογίες των  Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Ο διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου Αίγινας κ. Χρήστος Λίτος, μιλώντας στο Aegina Portal είπε: 

"Τα αποτελέσματα κρίνονται αναμενόμενα, όσοι μαθητές είχαν προετοιμαστεί καλά, γράψανε σχετικά καλά. Υπήρχαν ζητήματα με τα μαθηματικά, που θα δυσκολέψουν την εισαγωγή μαθητών λόγω της ΕΒΕ. Υπήρχαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον μέσο όρο των μαθητών, πάντως γενικά τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα και οι μαθητές στα μαθήματα ειδικοτήτων του επαγγελματικού λυκείου έγραψαν αρκετά ικανοποιητικά, μπορώ να πω.

Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους, γιατί ο αγώνας τους ήταν ένας σημαντικός αγώνας και δύσκολος αγώνας, ο οποίος ορισμένες φορές έχει επιπτώσεις στα νεύρα μας και εμάς και των υποψηφίων.

Να τους ενημερώσουμε, ότι το σχολείο θα βρίσκεται για την υποστήριξη των μηχανογραφικών ανοιχτό, όλη την επόμενη εβδομάδα σε ώρες σχολείου και από εκεί και πέρα κάθε Τετάρτη την ώρα των εφημεριών 9 με 1:30. Καλή επιτυχία στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png