ΕΠΑΛ Αίγινας. Προθεσμία και διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του  Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ/ΕΠΑΛ 2024 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΕΠΑΛ Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Από την Τρίτη 9-7-2024 μέχρι και την Πέμπτη 18-7-2024 και ώρα 24:00,  όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο  στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή που θα αποκτήσουν αυτές τις ημέρες (όσοι  υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ή έχασαν το password) και επιλέγοντας «Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση».

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., το ΕΠΑΛ  Αίγινας  θα  λειτουργήσει επιπλέον την Παρασκευή 12-7-2024 και την Πέμπτη 18-7-2024  καθώς και τις Τετάρτες 10/7/2024 και 17/7/2024  . Αυτές τις ημέρες, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή  αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη υποβληθέν/οριστικοποιημένο  Μ.Δ., για να υποβάλουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ. ζητώντας  οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή από το Λύκειό τους.

Το  ΕΠΑΛ θα λειτουργήσει  με την παρουσία του Διευθυντή  και ενός εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του  μηχανογραφικού δελτίου.

https://www.minedu.gov.gr/news/58790-08-07-24-ilektroniki-ypovoli-mixanografikoy-deltiou-gel-epal-m-d-2024-kai-parallilou-mixanografikoy-p-m-d-2024-vevaiosi-symmetoxis-gia-tis-panelladikes-eksetaseis-gel-i-epal-2024


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png