Ο απολογισμός της 8ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, στη σημερινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κτίριο του παλιού δημαρχείου, η τελευταία συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής της 8ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, που είχε ως θέμα τον απολογισμό του φεστιβάλ. Τη συνεδρίαση εκτός από τους υπευθύνους των τομέων, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. "Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για μία ακόμη φορά, διότι εσείς είσαστε ουσιαστικά οι στυλοβάτες ενός θεσμού που ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα", είπε ο κύριος Μούρτζης και συνέχισε:  "Δεν αναφέρομαι μόνο γι' αυτό το προϊόν που γίνεται το φεστιβάλ, αναφέρομαι για την ίδια την οικονομία του νησιού. Πρέπει να καταλάβουν οι φίλοι μας, οι επαγγελματίες, πολίτες, δημότες, ότι όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει συλλογικότητα μπορούν να γίνουν πράγματα, να γίνουν θαύματα".

Η αποτίμηση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κυρίου Γιώργου Καλόφωνου ήταν θετική σε όλα τα επίπεδα, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους συνεργάτες του. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Γιάννης Ζορμπάς εστίασε στην οικονομική διαχείριση του φεστιβάλ, σημειώνοντας ότι το πρόσημο παραμένει θετικό και σε αυτό το φεστιβάλ. Δυστυχώς μία καθυστέρηση στην καθορισμένη ώρα έναρξης της συνεδρίασης της Οργανωτικής Επιτροπής και η έναρξη, λίγο αργότερα, της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης σε άλλο χώρο, δεν έκανε εφικτή τη καταγραφή όλων των ομιλιών από τους υπεύθυνους των τομέων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png