Δηλώσεις Δημήτρη Μούρτζη για την παράταση τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ) μέχρι τέλος του 2017.


Επιβεβαίωσε την ισχύ της παράτασης πρόσκλησης οχημάτων, έως 3.5 τόνων, για τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ) μέχρι τέλος του 2017, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης μιλώντας στο Aegina Portal. Η ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα είχε γίνει 14 ημέρες πριν από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, η οποία με αυτό τον τρόπο ανταποκρίθηκε σε ένα μεγάλο πρόβλημα και στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές περιοχές με το ζήτημα της μεταφοράς των οχημάτων, το κόστος των εισιτηρίων, το χρόνο που χρειάζεται, την ταλαιπωρία κτλ.

Ωστόσο, στο διάστημα που ακολούθησε, οι κάτοικοι του νησιού ζητούσαν διευκρινήσεις από τον Δήμο Αίγινας και τα τηλέφωνα για αυτό το σκοπό ήταν αρκετά σε καθημερινή βάση. Ο κύριος Μούρτζης εξήγησε ότι η παράταση ισχύει μέχρι το τέλος του 2017, σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια του έτους θα έχει δοθεί λύσει για τις υπηρεσίες ΚΤΕΟ στην Αίγινα.

Διαβάστε την σχετική απόφαση εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png