Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητα Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος για την υδροδότηση σε Αγίους, Σουβάλα, Βαθύ.


Με τις αντιδράσεις των κατοίκων και των παραθεριστών της περιοχής των Αγίων να είναι οργισμένες την τελευταία περίοδο, αλλά και κάτοικοι της Σουβάλας να καταγγέλλουν με τη σειρά τους ότι δεν είχαν νερό, το Aegina Portal μίλησε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητα Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίο.
Ο κύριος Γρυπαίος είπε ότι σήμερα και μέχρι αυτή τη στιγμή, η Σουβάλα, το Βαθύ και οι Άγιοι, εκτός των υψηλών σημείων έχουν νερό. Απέδωσε τα προβλήματα των δύο τελευταίων 24ωρων σε δύο βλάβες και σε μία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να γεμίσει η δεξαμενή των Αγίων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου.



Σε επόμενη ερώτηση και στην επισήμανση ότι οι κάτοικοι και οι παραθεριστές της περιοχής εκτός από την έλλειψη νερού, έχουν να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες, που αναμένεται να διατηρηθούν ή να αυξηθούν ακόμη περισσότερο στη διάρκεια της εβδομάδας, ο κύριος Γρυπαίος ζήτησε συγγνώμη, συμπληρώνοντας ότι η κατανάλωση είναι πολύ μεγάλη και πως λογικά μετά το Σαββατοκύριακο η δεξαμενή θα γεμίσει και θα αποκατασταθεί η υδροδότηση στα ψηλά σημεία των Αγίων.

Σε σχετική ερώτηση για το πόσο μεγάλη είναι η έκταση των λεγόμενων "ψηλών σημείων", ο κύριος Γρυπαίος είπε ότι πρόκειται για την περιοχή γύρω από τον Άγιο Κρίσπο. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μία μεγάλη περιοχή με σπίτια μόνιμων κατοίκων και παραθεριστικών κατοικιών.

Στην παρατήρηση ότι ουσιαστικά οι κάτοικοι αυτών των περιοχών είναι σαν να είναι καταδικασμένοι να μένουν από νερό και ότι είναι οργισμένοι με αυτή την πολυήμερη κατάσταση, ο κύριος Γρυπαίος ζήτησε συγγνώμη, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, επαναλαμβάνοντας ότι η κατανάλωση είναι πολύ μεγάλη. "Προσπαθούμε και από την Κυψέλη να στείλουμε νερό, αλλά δεν φτάνει. Είναι πολύ λίγο το νερό. Δεν φτάνει. Και από Κυψέλη στέλνουμε αλλά δεν φτάνει το νερό. Δηλαδή και στην Κυψέλη οριακό είναι. Από ότι μου έχουνε πει οριακό είναι και η Κυψέλη να μείνει", είπε.

Τέλος, σε ερώτηση για την αποκομιδή των απορριμάτων είπε ότι έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κάτι το υπερβολικό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png