Παρελήφθησαν δύο επισκευασμένα απορριμματοφόρα του Δήμου Αίγινας. Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν δρομολόγια για την ανακύκλωση.


Παρελήφθησαν δύο επισκευασμένα απορριμματοφόρα του Δήμου Αίγινας, μάρκας Mercedes. Πρόκειται για έναν "μύλο" και μία πρέσα, που θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια στην αποκομιδή των απορριμάτων. Τα δύο επισκευασμένα οχήματα θα δώσουν την ευκαιρία, όπως δήλωσε σήμερα μιλώντας στο Aegina Pοrtal ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, να ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα 2-3 δρομολόγια της ανακύκλωσης, που έχει σταματήσει από την αρχή του καλοκαιριού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Οι δηλώσεις του κυρίου Παναγιώτη Μαρμαρινού.





Ο κύριος Μαρμαρινός εξήγησε το πρόγραμμα επισκευής τον οχημάτων της υπηρεσίας, που περιλαμβάνει επίσης την επισκευή τριών οχημάτων το επόμενο διάστημα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της περιόδου του Πάσχα. Μαζί με αυτά, στόχος είναι η επισκευή του terminator, ενώ μηχανήματος που περιορίζει σημαντικά τον όγκο αντικειμένων που έχουν πεταχθεί. Να σημειώσουμε επίσης ότι πρόσφατα ο ΕΔΣΝΑ, ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής, παρέδωσε στον Δήμο Αίγινας ένα "πολυμηχάνημα", όπως το χαρακτήρισε ο κύριος Μαρμαρινός, με το οποίο γίνεται τακτοποίηση του χώρου στην Σκοτεινή.

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον μειωμένο αριθμό του προσωπικού, μέχρι τουλάχιστον να προστεθούν στο δυναμικό οι προσλήψεις που έχουν εξαγγελθεί από την κεντρική διοίκηση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png