Επιτυχημένες οι πρώτες δοκιμές λειτουργίας της μεγάλης δεξαμενής στο Λεόντι.


Επιτυχημένες ήταν οι δοκιμές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες για την λειτουργία της μεγάλης δεξαμενής των "χερσαίων έργων" στην περιοχή του Λεοντίου. Στη δεξαμενή μεταφέρεται νερό από το λιμάνι του Λεοντίου, όπου έχουν γίνει οι αναγκαίες υποδομές. Στη συνέχεια το νερό που έχει συγκεντρωθεί στην μεγάλη δεξαμενή του Λεοντίου, διαμοιράζει νερό στις υπόλοιπες δεξαμενές του δικτύου της Αίγινας και σε περιοχές που δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα όπως ο Μεσαγρός, το Βαθύ κτλ.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι χθες, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης στο Aegina Portal, μεταφέρθηκε νερό δοκιμαστικά στην δεξαμενή που βρίσκεται στην περιοχή της Αφαίας και όπως τόνισε ο κύριος Μούρτζης ήδη από αυτή την εβδομάδα αλλαγές στην ποιότητα του νερού θα διαπιστώσουν περιοχές όπως το Βαθύ. Είχε προηγηθεί η σύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος και μία σειρά από άλλες τεχνικές εργασίες. Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις, η λειτουργία της δεξαμενής θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα, καθώς και ο προγραμματισμός των ηλεκτρονικών συστημάτων της από τεχνικούς της Περιφέρειας. Για τις σημαντικότατες αυτές εξελίξεις θα υπάρξει και νεώτερη ενημέρωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png