Εγκρίθηκε η παραχώρηση χρήσης χερσαίας ζώνης στο λιμάνι του Λεοντίου. Ξεκινά την εγκατάστασή της η εταιρία Κωνσταντινίδης.


Την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου στη χερσαία ζώνη του Λιμένα του Λεοντίου, για την εγκατάσταση  κινητού παρασκευαστηρίου σκυροδέματος και επιδομή ραουλόδρομου για την εξυπηρέτησή των εργοταξιακών  γραφείων  της Τεχνικής Εταιρείας Χριστόφορος Δ. Κωνσταντινίδης Α.Ε ενέκρινε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Πρόκειται για την εταιρία που θα κατασκευάσει τον υποθαλάσσιο αγωγό και η οποία έχει ξεκινήσει την εγκατάστασή της στους χώρους του Λεοντίου. Να σημειώσουμε ότι η απόφαση δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία, για δεκαέξι μήνες, να χρησιμοποιήσει χώρο εμβαδού 29.000 τ.μ. για την εκτέλεση "έργου κοινής ωφέλειας", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση. Στην ίδια απόφαση αναφέρεται ότι εγκρίνεται η παραχώρηση θαλάσσιου χώρου 30 στρεμμάτων εντός της θαλάσσιας ζώνης του λιμένα για την προσωρινή αποθήκευση τμημάτων των σωληνώσεων, ενώ το αντάλλαγμα ορίζεται δέκα ευρώ το μήνα, ως τυπικό αντάλλαγμα, σύμφωνα με την νομοθεσία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριο Γιώργο Σκαλτσιώτη, είπε ότι η εγκατάσταση της εταιρίας έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, ενώ ο χώρος θα διαμορφωθεί. Εκεί γίνει θα ένα μεγάλο εργοτάξιο για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θαλάσσιος χώρος των 30 στρεμμάτων εντός της θαλάσσιας ζώνης του λιμένα, παραχωρήθηκε γιατί εκεί θα τοποθετηθούν οι σωλήνες, μέτρο που αφορά στην προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png