Ερώτηση για την φιλοξενία προσφύγων στην Αίγινα έκανε ο κ. Φίλιππος Τζίτζης.


Ερώτηση προς τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά και την διοίκηση του δήμου, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης σχετικά με την διαμονή προσφύγων ή μεταναστών στην Αίγινα. Εάν δηλαδή η διοίκηση έχει ερωτηθεί από την Κυβέρνηση ή την Περιφέρεια για την διαμονή τους στην Αίγινα. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φίλιππος Τζίτζης ρώτησε σχετικά: "Ένα μεγάλο θέμα το οποίο απασχολεί τον τόπο μας, τελικά την Ελλάδα τον τελευταίο καιρό, είναι το θέμα με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Θα ήθελα να ρωτήσω τον δήμαρχο και την διοίκηση, εάν έχουν κάποιες κρούσεις από την Κυβέρνηση ή γενικότερα από την Περιφέρεια, εάν θα υπάρχουν κάποιοι πρόσφυγες ή μετανάστες και στην Αίγινα, όπως πηγαίνουν σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο κ. Γιάννης Ζορμπάς απαντώντας στο κ. Φίλιππο Τζίτζη είπε:"Δεν έχω κάποια ενημέρωση, δεν μου έχει πει κανένας κάτι, δεν έχω ερωτηθεί, δεν έχει προκύψει κάποιο τέτοιο θέμα. Αν έχει κάποια πληροφορία να τη καταθέσει. Δεν γνωρίζω κάτι".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png