Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2023, οι αιτήσεις  χορήγησης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, σε πολίτες που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

apofasi-plimmires.jpg
 
Με απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, τροποποιήθηκε η κοινή υπουργική απόφαση για την διαδικασία χορήγησης εφάπαξ έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για την αντιμετώπιση πρώτων βιοτικών αναγκών και απλών επισκευαστικών εργασιών ή/και την αντικατάσταση οικοσκευής, σε πολίτες που επλήγησαν από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν από την 4η ως την 11η Σεπτεμβρίου 2023 στη χώρα. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2023, τροποποιείται η παρ.4 του άρθρου 4 αντικαθίσταται ως εξής "4. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως και την 31η Οκτωβρίου 2023".
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 17143/2023, που το Aegina Portal είχε δημοσιεύσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2023, οι αιτήσεις υποβάλλονταν έως την 9η Οκτωβρίου 2023.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png