Επιστολή για την κάλυψη των αναγκών του Κ.Υ. σε οδηγούς ασθενοφόρων.

Προς
Δήμο Αίγινας
Επιτροπή Υγείας Δήμου Αίγινας
 
 
Αξιότιμοι κύριοι
 
Δεδομένου ότι η κατάσταση με την έλλειψη οδηγών για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας του νησιού, παραμένει σταθερά προβληματική, διερωτώμαι αν είναι δυνατή η προσωρινή κάλυψη, μέχρι οριστικής επίλυσης του προβλήματος, των αναγκών σε οδηγούς-διασώστες από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Από το δελτίο τύπου της 2ης ΥΠΠΕΑ που σας κοινοποιώ και στην όποια υπάγεται το Κέντρο Υγείας του νησιού μας, αυτή η δυνατότητα  φαίνεται πως υπάρχει, τουλάχιστον όσον αφορά την διάθεση ιατρών, όπως έγινε στην Τήλο.  Ίσως μια διερεύνηση αυτής της δυνατότητας από εσάς με το κύρος που διαθέτετε και τον θεσμικό  ρόλο που έχετε, έδινε την λύση στο πρόβλημα αυτό.
 
Αίγινα 16-4-2018
Νικήτας Παπαϊωάννου
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/2/2017
                                      

Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τη διάθεση δύο οπλιτών ιατρών, για την κάλυψη αναγκών του Π.Π.Ι. Τήλου.
Επίσης στις 21-02-2017 εκδόθηκε κοινή απόφαση μεταξύ των Διοικητών 2ης και 6ης Υ.ΠΕ. για τρίμηνη μετακίνηση ενός Επιμελητή Α΄ Γενικής Ιατρικής στην υγειονομική μονάδα της Τήλου, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα άμεσα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ

http://www.2dype.gr/deltia-typou