Ευχαριστήρια επιστολή των οικογενειών Χρήστου Τεσσέρη και Δημητρίου Μοίρα.

Θα θέλαμε οικογενειακώς να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για όλες τις υπηρεσίες που μας πρόσφεραν στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν. Ξεκινώντας από τον ιατρό κ. Γρηγόρη Γαλανή που με όλη την δύναμη που διαθέτει σαν επιστήμονας αλλά και πάνω απ´όλα σαν άνθρωπος.

Τον ιατρό κ. Λορέτζο Διονύση με την πολυετή εμπειρία του σε παρόμοια περιστατικά και όχι μόνο. Επίσης ευχαριστούμε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Άγιος Διονύσιος Αίγινας που κατάφεραν το αδύνατον, κατάφεραν όχι μόνο να δώσουν παράταση ζωής σε έναν άνθρωπο κουρασμένο και ταλαιπωρημένο από την πορεία της ζωής άλλα και να δώσουν ελπίδα δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια μας.

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να εκφράσουμε την συμπάθεια μας και την αγάπη μας προς όλους τους παραπάνω. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την διοίκηση του νοσοκομείου Άγιος Διονύσιος που ότι και αν τους ζητήθηκε δεν έφεραν αντίρρηση πότε.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά τους κυρίους Ντεληθοδωρης Κώστας οδηγό ασθενοφόρου νοσοκομείου Αίγινας και τον Θεριανο Στυλιανό οδηγό ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αίγινας για την πολύτιμη βοήθεια τους όποτε χρειάστηκε και τον Αθανάσιο Στεφανίδη φυσικοθεραπευτή. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε της εκκλησιαστικής παρουσία όλων των ιερέων για την συμμετοχή τους στις δύσκολες στιγμές μας. επίσης φίλους και συγγενείς που απ´όσο κοντά η μακριά βρίσκονταν μας έδωσαν δύναμη με την ηθική τους συμπαράσταση.

Οικογένειες Χρήστου Τεσσέρη και Δημητρίου Μοίρα