Επιστολή για την απώλεια της Σουζάννας Κράους.

Έκλεισε ένας μήνας από την απώλεια της Σουζάννας Κράους.
Ένα μήνα πριν, στις 5 του Νοέμβρη, η Σουζάννα Κράους, πρώην δημοσιογράφος του Αθηναϊκού Πρακτορείου και συντάκτρια Επιθεώρησης Τύπου στο Γραφείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα, ''μας άφησε'' ύστερα από δέκα μήνες δύσκολης ασθένειας. Η δράση της στο νησί μας σαν πρωτοπόρος του F.Fest, και στον εθελοντισμό είναι γνωστή. Το τελευταίο της καλοκαίρι στην Αίγινα με καλούς φίλους και μπάνια, ένα πραγματικό αιγινήτικο καλοκαίρι, ήταν το μόνο, αλλά και πολύ ουσιαστικό που καταφέραμε να κερδήσουμε απέναντι σε έναν κεραυνοβόλο αντίπαλο, όπου οι συμβατικές θεραπείες είχαν ήδη αποδειχθεί από την άνοιξη, αναποτελεσματικές και μάλιστα βλαβερές!
Ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά όλους αυτούς που τότε την συνόδευσαν και την καλοδέχτηκαν, ιδίως τον Μαρκ, την Κριστιάν, την Αντρέ, την Καίτη και την Έλση. Η ζεστασιά των 60 περίπου φίλων που εμφανίστηκαν στις Άλωνες, θα μας μείνει για πάντα.
Η ομάδα DIEM της Αίγινας, αφιέρωσε μία συνάντηση των μελών της στην μνήμη της, την προηγούμενη εβδομάδα. ''Οι Ενεργοί Πολίτες της Αίγινας'' έχουν δηλώσει την πρόθεση να οργανώσουν μία μικρή σχετική εκδήλωση. Η οργάνωση ADFE Francais du Monde, των Γάλλων Δημοκρατικών της Αθήνας, της οποίας υπήρξε δραστήριο μέλος για 30 χρόνια και εκλεγμένη γραμματέας για 6 χρόνια, θα διοργανώσει εκδήλωση στην Αθήνα και μουσική βραδιά στην μνήμη της.
Η παλιά οικογενειακή φίλη Ειρήνη Κηλαϊδίτη προσέφερε 150 ευρώ στην διάθεση του ''Αίγινα Εθελοντής". Η οικογένεια θα ακολουθήσει το παράδειγμά της και καλούμε όποιος ενδιαφέρεται, να κινηθεί με ανάλογο τρόπο, στο μέτρο του δυνατού.
Ο σύζυγος Αλέξης Κράους
Ο γιος Κύριλλος Κράους.