Επιστολή του κ. Νεκτάριου Πανταζή, σχετικά με την απόφαση του δημάρχου να τον ορίσει ειδικό σύμβουλο. Θέτει θέμα αμοιβής, που θα πιστώνεται σε λογαριασμό παιδιών ΑμΕΑ χωρίς εργασία.

Κοιν: 1) κ. Ν. Πτερούδη Αντιδήμαρχο
       2) Aegina Portal

Κύριε Δήμαρχε,
Με αφορμή την ανακοίνωση περί Ειδικού Συμβούλου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής που διάβασα στο Aegina Portal, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Ωστόσο, αυτή την θέση την αποδέχομαι όπως είχα ζητήσει απ’ την αρχή, με μια προϋπόθεση: Η αμοιβή που δικαιούμαι σαν ειδικός σύμβουλος να πιστώνεται απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό παιδιών ΑμΕΑ χωρίς εργασία, καθώς και σε ηλικιωμένους.
 
Γνωρίζω πως αυτό ίσως χρειαστεί μια μικρή τροποποίηση του νόμου, που όμως θα ανοίξει τον δρόμο και σε άλλους συνταξιούχους να προσφέρουν τον μισθό των υπηρεσιών τους σε όποιες ομάδες συνανθρώπων τους επιθυμούν, χωρίς περικοπή συντάξεων και επιπλέον φορολογία.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε και σας εύχομαι Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Στον τομέα, δε, που γνωρίζω –αυτόν της Καθαριότητας- είναι σίγουρη η επιτυχία με τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Πτερούδη, καθότι οι γνώσεις, οι ιδέες και η αγάπη του για το νησί είναι τα στοιχεία που με κέρδισαν στην περίοδο της άψογης συνεργασίας μας.

Μετά τιμής, Πανταζής Νεκτάριος,
(πρώην Πρ/νος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης)