Συγχαρητήρια - ευχαριστήρια επιστολή για την διάσωση του Σταυρού Γιαννούτσου.

Από την θέση της κόρης αλλά και όλης της οικογένειας , του διασωθέντα αγνοούμενου Σταύρου Γιαννούτσου στην νήσο Αίγινα την νύχτα της 18ης-1-2022,
εκφράζουμε την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μας και αποτίουμε ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ :
Στον Λιμενάρχη Αίγινας Πλωτάρχη Λ.Σ. Φραγκούλη Αργύριο , στον Υπολιμενάρχη Αίγινας , στην κα Παντελιά , και σε κάθε έναν ένστολο που συμμετείχε στην έρευνα διάσωσης ως πλήρωμα στα περιπολικά σκάφη και οχήματα καθώς και στο κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού - ζητούμε συγνώμη που δεν γνωρίζουμε τα ονομαστικά στοιχεία εκάστου εξ αυτών των στελεχών του Λιμενικού - .
Στην κα Μαρίνα Κρεούζη [ της ταβέρνας ΣΟΦΙΑ ] στον κ. Νεκτάριο Γκαργκανίτη , στον κ . Μάκη Μπεντή, στον κ. Μιχάλη Χαλδαίο , στον κ. Κωνσταντίνο Μπόγρη και σε όλους τους κατοίκους του χωριού Πόρτες .
Σε όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αίγινας .
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η φροντίδα , η αυταπάρνηση , η υψηλή αίσθηση καθήκοντος , ο επαγγελματισμός , η ακεραιότητα , η ενσυναίσθηση - σαν ήταν ο δικός του πατέρας και παππούς - , όλων των ως άνω μας οδηγεί στο να σκύψουμε έμπροσθεν τους ταπεινά το κεφάλι , αισθανόμενοι ευγνωμοσύνη και περηφάνια που ζούμε σε αυτήν την χώρα που διαθέτει αυτούς τους ανθρώπους .
Αν σήμερα ο σύζυγος , πατέρας και παππούς μας βρίσκεται στην ζωή οφείλεται σε αυτούς τους ανθρώπους .
Συγχαρητήρια και Ευχαριστίες σε έκαστο εξ υμών
 
Με εκτίμηση και σεβασμό
Εύη Σταύρου Γιαννούτσου
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png