Ευχαριστήρια επιστολή του κ. Μιχάλη Κουλικούρδη, προς το νοσοκομείο της Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος".

Προς Διοικητικό Συμβούλιο Νοσοκομείου Αίγινας "Αγ. Διονύσιος".
Ονομάζομαι Μιχάλης Κουλικούρδης του Κωνσταντίνου και με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την άψογη νοσηλεία της συζύγου μου, Παρέσας Γεωργιάδου, στο Νοσοκομείο σας κατά την περίοδο 30/3/2024 έως 8/4/2024.
Η σύζυγός μου αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το αναπνευστικό σύστημα και η άμεση και αποτελεσματική φροντίδα που έλαβε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου σας συνέβαλε καθοριστικά στην ανάρρωσή της.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιατρούς κ. Γρηγόρη Γαλάνη και κ. Διονύσιο Λορέντζο για την υψηλή τους επιστημονική κατάρτιση, την ανθρωπιά και την αφοσίωσή τους στην περίπτωση της συζύγου μου.
Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη φροντίδα, την ευγένεια και την υπομονή τους. Η φροντίδα και η υποστήριξη που λάβαμε από όλους τους εμπλεκόμενους ήταν εξαιρετική και δημιούργησε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάρρωση της συζύγου μου.
Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ ειλικρινά το Διοικητικό Συμβούλιο και την ηγεσία του Νοσοκομείου σας για την άριστη οργάνωση και λειτουργία του. Η καθαριότητα, η τάξη και η ευεξία που επικρατούν στους χώρους του Νοσοκομείου μαρτυρούν την αφοσίωση και την προσπάθεια όλων για την παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας στους ασθενείς.


Με εκτίμηση,
Μιχάλης Κουλικούρδης