Σοφία Γιαννούλη: "Αυτό το λίγο που έχει να προσφέρει ο καθένας, είναι για άλλους πάρα πολύ".

"Αυτό το λίγο, που έχει να προσφέρει ο καθένας, είναι για άλλους πάρα πολύ". Σε αυτή τη φράση συνόψισε την πραγματικότητα και την ουσία της δράσης του Συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής", η κυρία Σοφία Γιαννούλη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου σήμερα το απόγευμα. "Οι καταστάσεις έχουν δυσκολέψει αρκετά. Πιεζόμαστε πολύ, τρέχουμε πολύ, γιατί οι άνθρωποι έχουν μεγάλη ανάγκη. Οικογένειες που μέχρι πρότινος πιστεύαμε ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν, έχουν αρχίσει και δυσκολεύονται", είπε η κυρία Γιαννούλη θέλοντας να σκιαγραφήσει την εικόνα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας της Αίγινας.


Η κυρία Σοφία Γιαννούλη σημείωσε ότι ουσιαστικά ο σύλλογος λειτουργεί ως ενδιάμεσος, ανάμεσα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη και σε όσους προσφέρουν για αυτό το σκοπό. Επίσης, τόνισε ότι κάτι που δεν χρειάζεται σε εμάς, είναι χρήσιμο για κάποιους άλλους. Συνολικά ο σύλλογος "Αίγινα Εθελοντής" βοηθά αυτή τη στιγμή 93 οικογένειες του νησιού, αριθμός που δείχνει να έχει αυξητικές τάσεις. Μάλιστα, έχει αλλάξει και η συχνότητα με την οποία πολλές οικογένειες έχουν ανάγκη από τη βοήθεια του συλλόγου. Έτσι ενώ πριν τα μέλη του συλλόγου παρείχαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μία φορά το μήνα, αυτό σε πολλές περιπτώσεις έχει αλλάξει και γίνεται πια σε εβδομαδιαία βάση. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τις προσπάθειες του συλλόγου, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png