Τιμητική εκδήλωση για το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων Αίγινας - ΕΚΠΑΖ.

Τη Δευτέρα, στο κτίριο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εορτασμού των 20 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και το Δήμο Αίγινας, σε συνεργασία με τη Διεθνή Οργάνωση Βιοπολιτικής. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Δημήτρη Κατσικάρης και ο Δημάρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, άνοιξαν την εκδήλωση με παράλληλη αναφορά, τόσο στο σημαντικό έργο που επιτελείται στο ΕΚΠΑΖ, όσο και στις δυνατότητες συνεργασίας της Περιφέρειας με το Δήμο Αίγινας, με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία του.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι εθελοντές του ΕΚΠΑΖ, ενώ παρουσιάστηκε μουσικό πρόγραμμα, με χορωδιακά έργα το από Μουσικό Φωνητικό Σύνολο ECLIPSIS. Ομιλητές ήταν η Διονυσία–Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ιδρυτής Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων, ο Λέανδρος Ρακιντζής, Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ο Γιώργος Καζαντζόπουλος, Διευθυντής Περιβάλλοντος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και η Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη, Πρόεδρος και Ιδρύτρια της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Ανάστος Δημητρόπουλος, Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Ευεργετών.

Για το ίδιο θέμα απέστειλαν Δελτίο Τύπου η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, καθώς και ο Δήμος Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png