Χωρίς πλοία, ταχυδρομείο και εφορία σήμερα η Αίγινα λόγω της Πανελλαδικής απεργίας.

Στα πλαίσια της πρώτης 24ωρης γενικής απεργίας που πραγματοποιούν σήμερα τα συνδικάτα του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, στην Αίγινα δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το λιμάνι του νησιού. Οι κάτοικοι του νησιού που πρέπει να ταξιδέψουν προς το λιμάνι του Πειραιά, αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν τα θαλάσσια ταξί. Οι πελάτες των ΕΛΤΑ, βρήκαν επίσης κλειστή σήμερα την πόρτα του Ταχυδρομείου, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργία του κλάδου.


Κλειστή η πόρτα και στη ΔΟΥ Αίγινας, οι εργαζόμενοι της οποίας συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Κανονικά λειτουργεί το Ταμείο της ΔΕΗ, ενώ στα σχολεία του νησιού λειτουργούν, αν και αρκετοί εκπαιδευτικοί συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό το ποσοστό στης συμμετοχής. Κανονικά λειτουργούν τα καταστήματα των τραπεζών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png