"Βουτιά" επιβατικού αυτοκινήτου στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας. Επιχείρηση για την ανέλκυσή του.

Την άμεση κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Αίγινας, προκάλεσε η βύθιση ενός αυτοκινήτου μάρκας Daewoo σήμερα το μεσημέρι στη μεγάλη προβλήτα στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αυτοκίνητο βρισκόταν παρκαρισμένο, όταν το όχημα ανεξέλεγκτο κύλησε προς την άκρη της προβλήτας με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα. Ευτυχώς στο αυτοκίνητο δεν υπήρχαν επιβάτες και έτσι από την πτώση του στη θάλασσα δεν κινδύνεψε κανείς. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε ο Λιμενάρχης Αίγινας κύριος Κυριάκος Γκαρής, που συντόνισε την επιχείρηση ανέκλυσής του.


Δύο οχήματα, ένας τηλεσκοπικός γερανός και ένα μεταφοράς αυτοκινήτων, καθώς και λέμβος με τον αυτοδύτη Αντώνη Μαλτέζο, ξεκίνησαν την επιχείρηση ανέλκυσης μετά από εντολή του κυρίου Γκαρή. Το όχημα είχε μετακινηθεί περίπου 30 μέτρα από την προβλήτα πριν βυθιστεί. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σήμερα το μεσημέρι, ενώ η επιχείρηση της ανέλκυσης ξεκίνησε μετά τις 1:10 μ.μ. καθώς η Λιμενική Αρχή αναζητούσε τον ιδιοκτήτη του. Η εντολή της ανέλκυσης δόθηκε εσπευσμένα από το Λιμενάρχη Αίγινας, προκειμένου να τηρηθεί η ασφάλεια του λιμανιού. Την επιχείρηση παρακολούθησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιάννης Κρεούζης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png