Φωτιά σε σκαπτικό μηχάνημα, σε μάντρα οικοδομικών εργασιών. Σε "ανθρώπινο χέρι" αποδίδει το συμβάν ο κύριος Αργύρης Μεθενίτης.

Σε "ανθρώπινο χέρι" αποδίδει ο επιχειρηματίας κύριος Αργύρης Μεθενίτης, την φωτιά που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε σκαπτικό μηχάνημα της επιχείρησής του, το οποίο βρισκόταν σε μάντρα οικοδομικών εργασιών στην περιοχή Πλακάκια και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση σημαντικών ζημιών. Σύμφωνα με την καταγγελία του κυρίου Μεθενίτη, η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα και ο επιχειρηματίας ειδοποιήθηκε από περιοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.


Ο ίδιος έφτασε στο σημείο του συμβάντος μετά τις 3:30 π.μ. οπότε και η φωτιά είχε σβήσει. Ο κύριος Μεθενίτης είπε ότι σε ποσοστό 80% αυτή η πράξη αποδίδεται από τον ίδιο σε "ανθρώπινο χέρι", σημειώνοντας ότι "Αυτές οι κινήσεις θυμίζουν άλλες εποχές, από ανθρώπους θρασύδειλους, που ξεσπούν σε άψυχα πράγματα" και συμπλήρωσε λέγοντας ότι "εγώ δεν έχω τύψεις για το συγκεκριμένο συμβάν, τις τύψεις θα τις έχουν αυτός ή αυτοί που έκαναν αυτή την πράξη".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png