Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Σώζοντα Βελιώτη.

Το κύριο Σώζοντα Βελιώτη τίμησε ο Δήμος Αίγινας, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα για την συμβολή του στην ανάδειξη της Καποδιστριακής περιόδου στην Αίγινα. Η τελετή της βράβευσης έγινε λίγο πριν την έναρξη της ημερίδας για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα τελετών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.


Την τιμητική πλακέτα, εκ μέρος του Δήμου Αίγινας, παρέδωσε στον κύριο Σώζοντα Βελιώτη ο Δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης. Ο κύριος Σακκιώτης έκανε αναφορά στην προσφορά και το ήθος του κυρίου Βελιώτη χαρακτηρίζοντας την προσφορά του στα αυτοδιοικητικά και κοινωνικά θέματα ως "φάρο καθοδήγησης" σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου. Από την πλευρά του ο κύριος Βελιώτης τόνισε ότι μοιράζεται αυτή την τιμητική πλακέτα με όσους συνεργάστηκε, συστρατεύθηκε και αγωνίστηκε. Η ομιλία του κυρίου Βελιώτη αναλυτικά του video που συνοδεύει στο άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png