Έμειναν από νερό περιοχές του νησιού. Δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας χθες. Θα επανέλθει τις επόμενες ώρες διαβεβαιώνει ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός.

Θα επιλυθεί τις επόμενες ώρες το πρόβλημα της μειωμένης πίεσης του νερού που αντιμετωπίζουν υδρολήπτες του νησιού, μας ενημέρωσε πριν από λίγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός. Το πρόβλημα προέκυψε κυρίως σε περιοχές που υδροδοτούνται από την υδροφόρα της Αίγινας, καθώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια χθες. Δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε και προς το λιμάνι της Πέρδικας, με αποτέλεσμα η υδροδότηση της περιοχής να γίνει από το δίκτυο της Αίγινας, κάτι που επιβάρυνε τα αποθέματα.


Επίσης κάτοικοι από την περιοχή της Περιβόλας, μας ενημέρωσαν ότι μετά τις 10 το πρωί δεν είχαν καθόλου νερό. Στην περιοχή του Λεοντίου έγινε ένα δρομολόγιο χθες το βράδυ, ενώ σήμερα το δρομολόγια θα γίνουν κανονικά, οπότε και το πρόβλημα θα λυθεί τις επόμενες δύο ώρες, όπως διαβεβαιώνει ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός.