Μετά από επιτυχημένη επιχείρηση ανδρών του αστυνομικού τμήματος Αίγινας χθες το πρωί, συνελήφθη επικίνδυνος κακοποιός. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εμπορία και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, αλλά και άλλων σοβαρών αδικημάτων.
Από το αστυνομικό τμήμα Αίγινας εξετάζεται η εμπλοκή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις στο νησί. Τέλος, σε επικοινωνία με τη διοίκηση του αστυνομικού τμήματος Αίγινας, σχετικά με περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών στην περιοχή του Βαθέος και της Σουβάλας, προέκυψε ότι για το θέμα γίνονται έρευνες από το αστυνομικό τμήμα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.