Άννα Βερούλη - Νίκος Μιχαλόπουλος: "Θα επιστρέψουμε, στα σχολεία της Αίγινας".

Ενθουσιασμένοι δήλωσαν οι γνωστοί πρωταθλητές Άννα Βερούλη και Νίκος Μιχαλόπουλος, μιλώντας στο Aegina Portal για την πρόσκληση τους από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη και την παραμονή τους στην Αίγινα. Ωστόσο οι δύο πρωταθλητές, που κέρδισαν το κοινό παρουσιάζοντας το συγγραφικό τους έργο με μία πλευρά του εαυτού τους που δεν είναι ευρέως γνωστή, έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί από το παιδικό κοινό. Αυτό το κλίμα που δημιουργήθηκε με τα παιδιά κατά την παρουσίαση των βιβλίων τους, τους γέμισε με χαρά, κάνοντάς τους να δηλώσουν ότι θα επιστρέψουν στο νησί όποτε τους ζητηθεί, ώστε να βρεθούν και κοντά στα σχολεία της Αίγινας


Μάλιστα η Άννα Βερούλη θέλησε για μία ακόμη φορά να πάει κόντρα στο γκρίζο της εποχής, στέλνοντας το δικό της μήνυμα, μια στάση ζωής που συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: "Ονειρεύομαι, θέλω, μπορώ". "Ότι ονειρευόμαστε, αν το θελήσουμε πραγματικά, θα μπορέσουμε να το κατορθώσουμε" λέει γεμάτη αφοπλιστική σιγουριά και ένα γεμάτο ειλικρίνεια χαμόγελο, που αντανακλά τη σχέση με τη φιλοσοφία της ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png