Ανάστατη και πάλι η σχολική κοινότητα της Αίγινας από την έλλειψη μαθητικών δρομολογίων.

Αναστάτωση έχει προκληθεί και πάλι στην εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού, με πολλές διδακτικές ώρες να έχουν χαθεί για τους μαθητές της περιφέρειας, λόγω της μη εκτέλεσης μαθητικών δρομολογίων. Με το "καλημέρα" της καινούργιας χρονιάς τα γνωστά προβλήματα επανήλθαν στις σχολικές αίθουσες, με αρκετούς μαθητές να χάνουν την πρώτη ώρα των μαθημάτων τους, καθώς δεν εκτελούνται μαθητικά δρομολόγια.


Ιδιαίτερα έντονο το πρόβλημα για μία ακόμη φορά στο Γενικό Λύκειο Αίγινας, αλλά και στο Γυμνάσιο της Κυψέλης, όπου οι διευθυντές των σχολείων, μιλούν για μία ακόμη φορά για προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Μαθητές και γονείς προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν μία λύση σε ένα πρόβλημα που επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και εκτός από τα εμπόδια που δημιουργεί στην ομαλή λειτουργία των σχολείων, δημιουργεί κοινωνικές ανισότητες και προσθέτει ένα ακόμη πρόβλημα, στα ήδη πολλαπλά προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι οικογένειες των μαθητών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png