"Οι ευχές ταξιδεύουν" στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.

Με μεγάλη συμμετοχή και εντυπωσιακά υποβλητικό τρόπο, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η δράση "Ανέβασε μια ευχή, ταξίδεψε την ευχή" από την ομάδα Aegina Rising. Ήταν το δεύτερο μέρος μιας θεματικής ενότητας που ξεκίνησε με το "ανέβασμα των ευχών" στις 16 Δεκεμβρίου και συνεχίστηκε με το ταξίδεμα τους στη θάλασσα. Από νωρίς το απόγευμα στην Παλαιά Προβλήτα όπου η ομάδα είχε τοποθετήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον τελικό προορισμό των ευχών. Τα πολύχρωμα μπουκάλια κατέβηκαν από το δέντρο με προσοχή και μέσα σε αυτά τοποθετήθηκαν σωλήνες φωσφόρου. Με τη συμμετοχή όλων, ένα - ένα προσαρμόστηκαν στην κατασκευή που είχε δημιουργηθεί. Χαμόγελα, φωτογραφίες, ευχές, αλλά και ένα ψήγμα λύπης για τις γιορτές που φεύγουν. Υπό τους ήχους του πιάνου του Γιάννη Κεχαγιά, της ζεστής σοκολάτας και του τσίπουρου, δημιουργήθηκε μια ζωντανή ατμόσφαιρα όπου όλοι ήθελαν να συμμετέχουν!


Τα μπουκάλια τοποθετήθηκαν στη θάλασσα και την ώρα που το χειμωνιάτικο ηλιοβασίλεμα γέμιζε με δεκάδες απόκοσμους χρωματικούς τόνους το λιμάνι, εκατοντάδες ευχές λαμπύρισαν μες τη θάλασσα! Τα συναισθήματα από την εικόνα που δημιουργήθηκε μάλλον δύσκολο να περιγραφούν. Οι μελωδικοί ήχοι από τη φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ταξίδεψαν κι αυτοί στον παγωμένο αέρα, μέχρι η κάθε ευχή να "επιστραφεί" με τυχαίο τρόπο, σε όσους περίμεναν το τέλος του event στην προβλήτα των ιπταμένων. Η ομάδα Aegina Rising θα ήθελε να ευχαριστήσει τον αυτοδύτη Νεκτάριο Μαλτέζο για την πολύτιμη βοήθειά του.

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδεμα των ευχών εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png