Κατεστραμμένο βρέθηκε το υδρόμετρο του Δήμου Αίγινας στις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Σπασμένο βρέθηκε το υδρόμετρο της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου Αίγινας, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας. Το υδρόμετρο καταμετρά τις ποσότητες νερού που παραδίδει στην Αίγινα η εταιρία υδρομεταφοράς. Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό μας ενημέρωσε ότι το υγρόμετρο όχι μόνο ήταν σπασμένο, αλλά έλλειπε και από τη θέση του, ενώ απέδωσε την καταστροφή του σε δολιοφθορά.


Σύμφωνα με την ίδια επικοινωνία, ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ η τοποθέτηση ενός νέου υγρομέτρου θα γίνει άμεσα. Ο κύριος Μαρμαρινός είπε ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει μία τέτοια ενέργεια, καθώς οι ποσότητες που μεταφέρονται από αυτό το σημείο είναι συγκεκριμένες, ενώ συμπλήρωσε ότι λόγω της νέας χρονιάς θα γίνει αλλαγή των υγρομέτρων σε όλα τα σημεία, αρχής γενομένης από τις εγκαταστάσεις στην περιοχή του Λεοντίου, όπου τα υγρόμετρα αντικαθίστανται σήμερα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png