Γιορτινή εκδήλωση για τα παιδιά από το Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος.

Μία γιορτινή εκδήλωση για παιδιά έγινε σήμερα από το Μορφωτικό Σύλλογο Βαθέος. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του παλιού δημοτικού σχολείου της περιοχής. Τα παιδιά ζωγράφισαν πολύχρωμες κάρτες με ευχές, έφτιαξαν γιορτινά στολίδια από χαρτί, έπαιξαν, έκαναν face painting και πέρασαν μερικές ευχάριστες στιγμές με μουσική και κεράσματα στην αίθουσα του συλλόγου. Ωστόσο η πραγματική έκπληξη ήρθε κατά το τέλος της γιορτής, όταν τα παιδιά βγαίνοντας στο δρόμο, είδαν τον Άι Βασίλη να έρχεται προς το μέρος τους με ένα ποδήλατο!


Και όπως συνηθίζεται δεν ήρθε με άδεια τα χέρια. Ένας μεγάλος σάκος, με πλούσια δώρα γέμισε τα παιδιά με ενθουσιασμό! Ο Άι Βασίλης αφού κατέβηκε από το ποδήλατό του ευχήθηκε σε όλους τα χρόνια πολλά και μοίρασε τα δώρα που έφερε μαζί του. Οι κυρίες του συλλόγου τραγούδησαν τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς και ευχήθηκαν σε όλους τους κατοίκους του νησιού χρόνια πολλά και καλή Πρωτοχρονιά!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png