Παράταση στη διαδικασία αναστολής λειτουργίας της ΔΟΥ Αίγινας μέχρι τις 17 Ιουνίου 2013.


Δεύτερη παράταση στην αναστολή λειτουργίας της ΔΟΥ Αίγινας, δόθηκε χθες από το Υπουργείο Οικονομικών. Η παράταση της λειτουργίας δίνεται μέχρι τις 17 Ιουνίου 2013. Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη ανακοίνωση που αφορούσε την παράταση λειτουργίας δημοσιεύθηκε στις 9 Ιανουαρίου και προέβλεπε τη λειτουργία της ΔΟΥ Αίγινας μέχρι αύριο 14 Μαρτίου.


Με τη χθεσινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Οικονομικών γνωστοποιεί ότι: "Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των φορολογουμένων, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι δίνεται παράταση έως τις 17 Ιουνίου 2013 στη διαδικασία αναστολής λειτουργίας των ακόλουθων Δ.Ο.Υ των νησιών, στα οποία λειτουργεί μία μόνο φορολογική μονάδα". Στην ανακοίνωση περιλαμβάνονται 20 ΔΟΥ, μεταξύ των οποίων και αυτή της Αίγινας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: "Η παράταση δίνεται προκειμένου, κατά το αμέσως επόμενο διάστημα, να ολοκληρωθούν κρίσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που αποτρέπουν την μετάβαση φορολογουμένων στις Δ.Ο.Υ, όπως η δυνατότητα πληρωμής μέσω Τραπεζών ή ΕΛΤΑ για ρυθμισμένες οφειλές."


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png