Δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων.

Ο θίασος σκιών  “Θερσίτης” με τον Ανδρέα Δερμάτη, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών νησιών Αργοσαρωνικού, ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας”, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών και ο σύλλογος "Αίγινα Εθελοντής", ένωσαν τις δυνάμεις τους, σε μία κοινή προσπάθεια για την υποστήριξη των οικογενειών του νησιού που έχουν ανάγκη.

Σκοπός της δράσης ήταν να συγκεντρωθούν φάρμακα, ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα, για τους κατοίκους του νησιού που τα χρειάζονται. Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και είχε ως σημείο αναφοράς την παράσταση θεάτρου σκιών του Ανδρέα Δερμάτη με τίτλο "Τα 88 εντάλματα του Καραγκιόζη", που έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Η συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού και τροφίμων θα συνεχισθεί τις  επόμενες ημέρες στα σχολεία και  τους συλλόγους που διοργανώνουν την εκδήλωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png