Επίσκεψη εξοικείωσης για δημοσιογράφους ξένων πρακτορίων στην Αίγινα.

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας, σε συνεργασία με την αντίστοιχη Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Αττικής, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Αττικής και την Τουριστική Επιτροπή,  πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κεντρικό λιμάνι του νησιού, η επίσκεψη και η υποδοχή είκοσι διαπιστευμένων δημοσιογράφων που εργάζονται για ξένα πρακτορεία.

Σκοπός της επίσκεψης, η γνωριμία των εκπροσώπων του Τύπου με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του νησιού, τον πολιτισμό, τη φύση, την ιστορία και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά που το καθιστούν έναν μοναδικό τουριστικό προορισμό. Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκαν στο κεντρικό λιμάνι ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Γιαννούλης, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Οικονόμου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αίγινας κύριος Σταύρος Καλαμάκης.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου θα επισκεφθούν διάφορα σημεία του νησιού, ενώ το ταξίδι τους στην Αίγινα θα ολοκληρωθεί με γεύμα στο ΝΟΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png