Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, δεύτερη ημέρα του Πάσχα τα καταστήματα στην Αίγινα. Ωστόσο τα εμπορικά καταστήματα δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο Τρίτη και θα παραμείνουν κλειστά καθώς μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς, που έπεσε ανήμερα της Μεγάλης Τετάρτης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κανονικά θα λειτουργούν την Τρίτη 7 Μαΐου οι υπηρεσίες του Δήμου Αίγινας. Τέλος, τα φαρμακεία που εφημερεύουν σήμερα και αύριο, είναι τα Συστεγασμένα Φαρμακεία Αίγινας (Αφαίας 5). Το κανονικό ωράριο των καταστημάτων επανέρχεται την Τετάρτη 8 Μαρτίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.
Tune in Apps
Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player: